Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο Καρατζαφέρης, η επίθεση στον Καραμανλή και το ...Club 18

http://www.inout.gr/showthread.php?t=52988

Παραφωνία στον πολιτικό πολιτισμό που εγκαινίασαν Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς αποτέλεσε η παρέμβαση του Γ. Καρατζαφέρη.
Σαν ...ταύρος εν υαλοπωλείο , ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εφόρμησε στην ολομέλεια και τα έκανε ..γυαλιά - καρφιά.
Στην αίθουσα έγινε αλαλούμ όταν επιτέθηκε προσωπικά στον Κ. Καραμανλή επειδή κατά τη διάρκεια της πενθήμερης συζήτησης βρισκόταν σε ένα μπαρ του Κολωνακίου και όχι στη βουλή: "Προτείνω να συνδέσουμε το κλειστό κύκλωμα της βουλής με το club '18' στο Κολωνάκι. Εκεί που πέρασε χθες ο πρώην πρωθυπουργός εννέα ώρες πίνοντας με τους φίλους του ποτά. Επίσης, κ. Σαμαρά σας προτείνω - τιμής ένεκεν - την επόμενη φορά να διεξάγετε την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής σας ομάδας στο "18' για να τον τιμήσετε"!
Τι ήταν να ξιφουλκήσει ο Γ. Καρατζαφέρης εναντίον του πρώην πρωθυπουργού. Όλη η πτέρυγα της Ν.Δ. σηκώθηκε στο πόδι για να υπερασπιστεί τον πρώην αρχηγό της. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Τραγάκης και ο Μαργαρίτης Τζίμας ζητούσαν επίμονα τον λόγο από τον Πρόεδρο της βουλής.
Εννοείται, ότι ο Φ. Πετσάλνικος δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει κάτω... Του αφαίρεσε το λόγο με το επιχείρημα ότι θα ακολουθούσε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Οι εντυπώσεις - αρνητικές βεβαίως βεβαίως - έμειναν..
Τώρα να σας μεταφέρουμε και το πραγματικό παρασκήνιο της καταγγελίας Καρατζαφέρη.
Πράγματι ο Κ. Καραμανλής είχε αράξει με τις ώρες στο εστιατόριο "18" (παλιό και αγαπημένο του στέκι). Όχι όμως την Τρίτη, αλλά την Δευτέρα.
Μαζί του ήταν και ο Ευάγγελος Αντώναρος και άλλοι καλοί συνεργάτες. Το γράφουμε όχι για άλλο λόγο αλλά για να διαψεύσουμε όσους ισχυρίστηκαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στο "18" την Τρίτη επειδή γιόρταζε η γυναίκα του, δηλαδή για να της κάνει το τραπέζι.
Επίσης, να προσθέσουμε ότι η Νατάσσα Καραμανλή απουσίαζε από το συγκεκριμένο γκαλά ..
------------------------------------------------
Πηγή: foreignpress-gr.com
------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου